8 razloga zašto izrada profesionalne web stranice!

Naveli smo 8 razloga zašto izrada profesionalne web stranice vam je potrebna!

profesionalna-izrada-web-stranice

Poput mnogih malih poduzetnika, možda smatrate da je vaš posao ne može imati koristi od vlasništvo website ili da web stranica nije unutar Vašeg proračuna. Ili možda misliš zato što ne koristite računalo, niti učiniti svoje potencijalne kupce. To su zablude. Ove 8 razloga pokazati zašto vaša tvrtka treba profesionalne web stranice, bez obzira na veličinu vašeg poslovanja.

1. svoju malu tvrtku će dobiti kredibilitet

Danas, sve više i više potrošači koriste internet u potrazi za proizvode ili usluge koje su im potrebne. Vaša mala poduzeća će dobiti kredibilitet imaju web stranice. Bez jednog, potencijalni kupci će ići na svoje konkurente koji ne. Ako već imate web stranicu, ali to je “domaća”, nakon što je to profesionalno redizajniran će dati svoje poslovanje s profesionalne slike koje će potaknuti još veće povjerenje. Za home-based tvrtke, to je posebno korisno jer ne imati spremište ispred promovirati svoje proizvode ili usluge.

2. web stranica štedi novac

Kao vlasnik male tvrtke vjerojatno mislite da ne možete priuštiti web stranicu, ali ne možete si priuštiti da ne. Iako je cijena izrade web stranica varira, nakon što je gore i trčanje, profesionalna izrada web stranice za tvrtke obično košta ispod 500 $ mjesečno i, u nekim slučajevima, i jeftinije. U usporedbi s cijenom od novinskog oglasa, kada uzmete u obzir potencijalnog tržišta možete doći s web stranice, to je vrlo jeftin način promovirati svoju tvrtku.

3. To će vam omogućiti da su klijenti INFORMIRANI

Razmislite o vaše web stranice kao vaše online brošure ili kataloga. To je puno lakše i brže ažurirati podatke o Vašim proizvodima i uslugama na vaše web stranice nego u tiskanim materijalom, što je jedan učinkovit način ostavljajući Vaši klijenti znaju o dolasku novih proizvoda, nadolazećim događajima, posebnim promocijama, ili bilo novih Vam usluge sada nude. Za razliku od tiskanih oglasa koji brzo postaju zastarjeli, vaše web stranice mogu pružiti aktualne informacije i vijesti.

4. Uvijek dostupna

Web stranica je dostupna na obje svoje redovite i potencijalnih kupaca 24/7/365 pružajući im praktičnost pregledavanja svoje proizvode i usluge kada se vaš dućan ili ured je zatvoren. S današnjim zauzet stil života, to je velika prodajna mjesta prilikom donošenja odluke o kupnji.

5. web stranica omogućuje ciljati šire tržište

Bilo da pružaju usluge ili proizvode, vaše web stranice će pružiti alternativni položaj da ih proda. Kao trgovac, web stranice (e-trgovina) je veliko mjesto za prodaju svoje proizvode na širem tržištu; čak usluge mogu biti na raspolaganju na globalnoj razini. Nemojte misliti da ćete biti u mogućnosti da prodaju svoje proizvode ili usluge on-line? Ne zaboravite, čak i automobili i kuće prodavati online!

6. ona pruža podloge na koju da pokažete svoj rad

Bez obzira na vrstu poslovne ste u, website je dobro mjesto za izlog svoj posao. Uključivanjem portfelj ili galeriju slika, kao i izjave o svom poslu, možete pokazati ono što čini vaš posao jedinstven.

7. web stranica štedi vam vrijeme

Pružanje informacija za svoje klijente treba vremena, bilo da je na telefonu, licem u lice, u brošuri, ili na e-mail. Uz online katalogu možete pružiti puno informacija o Vašim proizvodima i uslugama. Nakon vaše web stranice je gore i trčanje, ona je dostupna za svoje klijente na neodređeno vrijeme, štedi vam vrijeme. A što je vrijeme? Vrijeme je novac!

8. Poboljšava Korisničku Podršku

Možda prodajete ekološki prihvatljive proizvode, a željeli biste podijeliti savjete o tome kako reciklirati, ili možda ste računovođa i želite dati Vašim klijentima savjete o tome kako pojednostaviti svoje knjigovodstvene prakse. Uključivanjem FAQ stranicu, dodajući članke ili upload biltene odgovoriti na sva vaša pitanja kupaca, možete ih držati up-to-date. Što bolji način da ih pružiti dodanu vrijednost usluga od strane dijeljenje informacija na vaše web stranice.

 

December 4, 2015

Posted In: Articles